Kapperknapper

Salon
Kapper Knapper is een kleine en eigentijdse salon in de Noorderham. Tijd, kwaliteit en gezelligheid staan hier voorop. Er wordt gewerkt met het kappersmerk KIS. Een dier- en milieuvriendelijk merk, met milde en verzorgende producten. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom! 

KIS
De afkorting KIS staat voor Keratine Infusie Systeem. Dat houdt in dat de KIS producten het haar herstellen van binnenuit, met Keratine (haareiwit). Door permanenten, kleurbehandelingen, hormoon- en weersinvloeden gaat een deel van dit essentiĆ«le haareiwit in het haar verloren. Hierdoor kan het haar slap, dof en pluizig worden. KIS brengt het keratinegehalte dus op peil.
Over KIS is zeer goed nagedacht. Zo bieden de producten naast het bijzondere keratine infusie systeem, nog een aantal belangrijke pluspunten. Een van de randvoorwaarden bij de ontwikkeling van KIS was bijvoorbeeld om dieren en hun leefomgeving niet te belasten. Producten van KIS worden daarom niet op dieren getest, maar op vrijwillige proefpersonen. In KIS worden geen dierlijke producten verwerkt. De producten zijn daarnaast niet belastend voor het milieu. De verpakkingen zijn recyclebaar.